Kemi

Hvor meget skal man afveje af følgende stoffer for at få et millimol af:

23. april 2018 af Melissa154 - Niveau: B-niveau

Hvor meget skal man afveje af følgende stoffer for at få et millimol af:

A) Kobber, Cu

B) Kalk, CaCO3

C) Kinin, C20H24N2O2

Jeg håber meget på svar og hjælp, da jeg ikke kan finde ud af den.. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2018 af DeDejligePeberkagerfraHakkebakkeskoven

Kig på stoffernes molarmasse i et periodisk skema, enheden er g/mol - gang dette med 1 mmol, 1*10^-3 for at få svaret.


Svar #2
23. april 2018 af Melissa154

Jeg har prøvet at gøre sådan, ved f.ek.s CaCO3


Svar #3
23. april 2018 af Melissa154

Er det korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. april 2018 af mathon

B)

       \small m(CaCO_3)=sum \left ( \{1,1,3\}\cdot \{40.078,12.011,15.999\} \right )\; mg=100.086\; mg


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. april 2018 af mathon

C)

       \small \small \small \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! m(C_{20}H_{24}N_2O_2)=sum \left ( \{20,24,2,2\}\cdot \{12.011,1.008,14.007,15.999\} \right )\; mg=100.086\; mg

       


Skriv et svar til: Hvor meget skal man afveje af følgende stoffer for at få et millimol af:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.