Kemi

Hjælp til at koncentration

17. februar 2020 af Lara45 - Niveau: B-niveau

Hvordan løses vedhæftede opgave?

Facit er 1,6 mM og 3,2 mM

Hvilken formel kan man bruge?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2020 af mathon

              \small \begin{array}{llll}&\left [OH^- \right ]=10^{pH-14}\\\\&\left [OH^- \right ]=10^{11.5-14}\; M=0.003162\; M =3.2\; mM\end{array}

              \small \small \begin{array}{lllll}&\left [ Ba^{2+} \right ]=\frac{1}{2}\cdot \left [ OH^- \right ]=\frac{1}{2}\cdot \left ( 0.003162\; M \right )=0.001581\; M=1.6\; mM \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp til at koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.