Kemi

Tryk i beholder

01. december 2020 af mariehøns1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

Jeg har følgende opgave som jeg ikke kan løse. NOgen der kan hjællpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2020 af Moderatoren

Hvilke problemer har du med opgaven? 


Svar #2
01. december 2020 af mariehøns1 (Slettet)

#1

Hvilke problemer har du med opgaven? 

Ved ikke hvordan jeg løser den 


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. december 2020 af Moderatoren

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved.

På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med.

Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. december 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. december 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll} a)\\& \begin{array}{llr} p_v=p_o+h\cdot \varrho \cdot g=101000\;Pa+\left ( 0.407\;m \right )\cdot \left ( 998\;\frac{kg}{m^3} \right )\cdot \left ( 9.82\;\frac{N}{kg} \right )=104989\;Pa&=&104.989\;kPa\\\\\\ p_l=p_o+h\cdot \varrho \cdot g=101000\;Pa-\left ( 0.120\;m \right )\cdot \left ( 998\;\frac{kg}{m^3} \right )\cdot \left ( 9.82\;\frac{N}{kg} \right )=99824\;Pa&=&99.824\;kPa \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Tryk i beholder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.