Kemi

Rumfang af Natron

05. april 2021 af onlineskole23 - Niveau: C-niveau
Nogle der ved hvordan man gør det, når man skal beregne rumfanget af de dannede gasser Natron.


Stofmængde er 0,059

Og ved formlen V= n×R×T/p ?

Brugbart svar (1)

Svar #1
05. april 2021 af janhaa

T = 298 K (?)

R = 0,0821

n = 0,059

p = 1 atm (?)

V_{CO2}=\frac{nRT}{p}=\frac{0,059*0,0821*298}{1}\,L=1,44\,L


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. april 2021 af janhaa

NaHCO_3=> NaOH+CO_2(g)


Skriv et svar til: Rumfang af Natron

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.