Matematik

Lille spørgsmål ang. regneforskrift

11. september 2012 af LouiseBrammer (Slettet) - Niveau: C-niveau

y=ax+b

En bruger fortalte mig dette.
b = y1 - a·x1 = 3 - (-1,43)*(-2) = 3 - 16/7 = 5/7

Kan udmærket godt se at 5/7 er lig med 0,7. men resten giver da ikke mening??? 

Altså jo 3-(16/7)=5/7 = 0,7. Men før det, dvs 3-(-1,43)*(-2) giver 0,14. Så hvor kommer 3 tallet fra?

 

Jeg vil meget gerne nå frem til denne forskrift. Har beregnet a som i kan se, men vil via mine udregninger opnå b= 0,7.
f(x)= -1,43x+0,7

 

SERIØST HJÆLP :S


Svar #1
11. september 2012 af LouiseBrammer (Slettet)

Det tager nok ikke mere end 2 min af jeres tid. Og I vil gøre mgi meget glad


Svar #2
11. september 2012 af LouiseBrammer (Slettet)

Anyone??????


Svar #3
11. september 2012 af LouiseBrammer (Slettet)

Nej ikke noget har fundet ud af det x)


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. september 2012 af nielsenHTX

næste gang du skal bruge hjælp så skrive hele opgaven op, og så kom med hvad du tænker.

folk gider ikke kigge dine gamle indlæg igennem bare for at finde opgaven og desuden havde Andersen da svaret på den opgave... i https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1233292

desuden så angiv a og b med samme præcision, hvis du insisterer på at bruge decimaltal.


Svar #6
11. september 2012 af LouiseBrammer (Slettet)

Har fundet ud af det gutter


Skriv et svar til: Lille spørgsmål ang. regneforskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.