Matematik
Opgaver
15. september 2002 af
SP anonym (Slettet)
Hvem kan hjælpe.
Hvordan beregner man afstanden fra
punktet p(3,-4) til linien l: 2x-4=3
og angiver en ligning for linien, der går gennem punktet P og er parallel med l
Hvordan beregner man afstanden fra
punktet p(3,-4) til linien l: 2x-4=3
og angiver en ligning for linien, der går gennem punktet P og er parallel med l
Svar #1
15. september 2002 af SP anonym (Slettet)
Afstand fra punkt til linje når linjen er på formen: ax + by + c = 0
dist(P,l) = |ax_0 + by_0 + c| / kvrod(a^2+b^2)
Men det er da godt nok en sjov linje du har der. vandret jo.. er du sikker på at det er det rigtige udtryk.
dist(P,l) = |ax_0 + by_0 + c| / kvrod(a^2+b^2)
Men det er da godt nok en sjov linje du har der. vandret jo.. er du sikker på at det er det rigtige udtryk.
Skriv et svar til: Opgaver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
