Matematik

Nulpunkt (monotoniforhold) uden hjælpemidler

17. august 2009 af hejmeddi (Slettet)

Hej allesammen hvordan regner man en nulpunkt ud uden hjælpemidler, nogle der kan vise mig eksempel?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. august 2009 af Jerslev

#0: Eh, jeg er ikke med på, hvad du mener. Du gør det på samme måde som med hjælpemidler, hvor du blot selv laver udregningerne.

- - -

mvh

Jerslev


Svar #2
17. august 2009 af hejmeddi (Slettet)

eksempel hvis jeg skal finde nulpunktet ved denne her:

f'(x ) = 2x^2 - 6x


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. august 2009 af Dynin (Slettet)

#2 f'(x ) = 2x^2 - 6x =0 ⇒ 2x(x-3)=0 ⇒ x=....   (brug nulreglen:-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. august 2009 af GymnasietsRobinHood (Slettet)

Hvis han bruger nulreglen finder han kun det ene nulpunkt. Bare find rødderne vha.( -b+kvad(D) ) / 2a eller ( -b - kvad(D) ) / 2a hvor D = b²-4ac


Skriv et svar til: Nulpunkt (monotoniforhold) uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.