Matematik

2 grads

20. marts 2011 af jrnh555 (Slettet) - Niveau: B-niveau

om en funktion f(x) oplyses det at f´(x)=x^2-12x

sætter f´(x)=0

og løser dem som en andengradsligning

d=(-12)^2 -4*1*0=144

r1=-12

r2=0

men det passer ikke... hvad har jeg lavet forkert?? (ved godt man kan bruge nulreglen 0=x^2-12x -> x*(x-12)=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Formlen for rødderne er x = (-b±√d)/(2a) . Her er b = -12 , så -b = 12 . Derfor bliver r1 = 12 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2011 af peter lind

x = (12±12)/2


Svar #3
20. marts 2011 af jrnh555 (Slettet)

shitfuck det er da også rigtig :D


Svar #4
20. marts 2011 af jrnh555 (Slettet)

tak


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Det kan bestemt ikke anbefales.


Svar #6
20. marts 2011 af jrnh555 (Slettet)

sikkert ikke = )


Skriv et svar til: 2 grads

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.