Matematik
Speciel ligning
28. august 2002 af
SP anonym (Slettet)
V = 1/3 * PI * r^2 ' h
v = rumfand = 1 liter = 1000cm^3
PI = 3.14
r og h = radius og højde
Opgaven lyder:
Bestem Diameteren og højden i en kegle så de er lige store når V(rumfanget) skal være 1 liter...
HJÆLP!
v = rumfand = 1 liter = 1000cm^3
PI = 3.14
r og h = radius og højde
Opgaven lyder:
Bestem Diameteren og højden i en kegle så de er lige store når V(rumfanget) skal være 1 liter...
HJÆLP!
Svar #1
28. august 2002 af SP anonym (Slettet)
Find højden som funktion af radius (h(r)) (eller omvendt) idet du sætter V=1000cm^3. Løs ligningen h(r)=r.
Skriv et svar til: Speciel ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
